• 1404/12/23 - 10:28
  • - تعداد بازدید: 27
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

آببندانها راهکار مدیریتی جهت مقابله با خشکسالی

سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان فومن از اجرای طرح مرمت و بازسازی آبندان در روستای کلرم به مساحت ۱۱/۷۸ هکتار و ۱۰پهنه بازدید کرد.

صدیقی جهاد کشاورزی فومن بازدید از اببندان

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان، علی صدیقی در حاشیه این بازدید اظهار کرد: آببندان ها به‌عنوان منبع ذخیره آب ، یکی از راهکارهای مدیریتی و بهترین روش مقابله با پدیده کم آبی در مناطق شمالی کشور محسوب می شوند.

وی افزود:کم توجهی به بهسازی و لایروبی این منابع مهم آب کشاورزی، موجب می شود تا اکثر آببندان ها در معرض تخریب قرار گیرند.

صدیقی با بیان اینکه لایروبی آببندان ها،توسعه کشاورزی را در پی دارد، خاطرنشان کرد: با مرمت ،بهسازی و لایروبی آببندانها و افزایش حجم ذخیره آب، امنیت آبی جهت استفاده بهره برداران بویژه شالیکاران فراهم می شود. 

  • گروه خبری : استان گیلان
  • کد خبر : 250110
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان سمیه محسنی
خبرنگار

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان سمیه محسنی